fredag 29 mars 2013

Utlottning av biljetter till Nordiska Trädgårdar

Helt oväntat har jag blivit erbjuden att lotta ut två biljetter till mina bloggläsare till trädgårdsmässan "Nordiska Trädgårdar"
Jätteroligt och såklart något jag nappar på!
 
11 - 14 april pågår denna trädgårdsmässa och temat för i år är
"Växtkraft"
 
 
 
Mässan vill enligt hemsidan
"bjuda på en grönskande explosion som skakar om och väcker allas inneboende odlingsglädje".
Visst låter det lockande och härligt?!!
 
Kika in på deras hemsida och läs mer om allt som sker på mässan i år!
 
Så, vad ska man då göra för att vara med i utlottningen undrar ni kanske?
Jag kommer som ni förstått att lotta ut biljetterna men vill gärna veta vad ni skulle göra för typ av trädgård om ni helt fritt fick skapa en idéträdgård.
Något speciellt tema? Kanske en färg? En trädgård för djurlivet? Vatten?
Vad drömmer ni om?
 
 
Kräver ingen roman, hihi, bara några korta rader...
... ska bli så kul att få läsa era kommentarer.

Som vanligt får ni förstås en extra lott om ni länkar till min blogg!
 
Vinnaren drar jag redan 5 april så att biljetterna hinner komma fram med posten.
 
Lycka till!!!
 
Med denna underbart söta ekorre som dricker i "vår" å önskar jag er också en fortsatt
GLAD PÅSK
 
 
Ha det gott!
 

13 kommentarer:

Acchleja-Carro sa...

Åh, jag är så gärna med i din utlottning! =)
Du har så fina bilder på djur i trädgården, och jag skulle gärna ha mer djur i min trädgård, men jag tänker ändå svara nåt annat på din fråga. Jag har en gammal idé om en sinnenas trädgård, där man inte bara ser blommorna och känner doften, utan även hör, känner och smakar trädgården. Någon gång skulle jag vilja förverkliga den i en del av min trädgård.
Ha det fint! /Caroline

Pilgrim sa...

Såklart jag vill vara med i utlottningen :-)
En tematrädgård... Oj, tror det måste bli Gotland, kalksten, kryddväxter, rosor, sol och värme.
Glad påsk!
Hélena

Britt sa...

jag vill gärna vara med i din utlottning. och min ideträdgård har så många ideer men det som jag helst vill få till är framsidan uppfarten, vatten. avskildhet olika rum. Du ser nästan en hel roman

Anonym sa...

Hittade din blogg, och vill gärna vara med på utlottning av biljetter! Min ideträdgård blir just en "ideträdgård". Varje dag är den andra olik, ideer kommer och går, just när man håller på med ett projekt, dyker nästa "perfekta ide" upp!En tanke föder en handling- jag vet aldrig hur mitt färdiga resultat ska bli, men jag ÄLSAKR min trädgård, allt liv, och glädje den ger, oavsett om det är regn eller sol!! Har du en "grå dag" och går ut och petar i din trädgård- ljusnar det snart i själen, av denna trädgårdslycka "petandet" ger!!

Helena sa...

Hej!
Här har du en till ivrig som vill vara med!
En idé trädgård om jag få göra en skulle vara en gammal mossig ruin med vatten.Omgiven av stora gamla knotiga magnolior så stora att jag kunde stå under dem o titta upp mot himlen.
KRAM från mig!

Acchleja sa...

Jag skulle göra en trädgårdslund likt Ulla Molin.En krikonlund med en slingade stig o marken täckt att förgätmigej.Vi stigens slut skulle det finnas ett stort vitt hus på en hög stubbe.I huset skulle det bo vita duvor som jag kunde handmata.
En liten smal bäck skulle slingra sig fram mellan trädens stammar.Den skulle leda fram till en skogstjärn.
Där skulle det finnas en bänk att slå sig ned på.
Mvh/Lena en av Acchlejorna!

Inger sa...

God fortsättning på påsken!

Anonym sa...

Jag drömmer om en kinesisk trädgård. Sten, vatten, paviljonger och broar. Magnolia och körsbärsträd på våren, pioner och rosor på sommaren. En plats för vila och harmoni.
/Sus

Malin - I min trädgård sa...

Min idéträdgård skulle vara en lummig köksträdgård. Eftersom jag håller på att skapa mig en ny trädgård från scratch då huset är helt nybyggt skulle man kunna säga att min trädgård är som en enda idéträdgård :). Iallafall vill jag försöka få det traditionella med faluröd huskropp möta det lite modernare strikta med svarta pallkragar. Kanske några uppstammade bärbuskar som ramar in?

Nu håller jag tummarna!

Carina sa...

Hej!
Jag vill gärna vara med i utlottningen. I min drömträdgård finns det ett litet lusthus där kan man sitta och lyssna på fågelsång eller regnet som smattrar mot taket eller bara njuta med en god kopp kaffe.

Sofia sa...

Min trädgårdsdröm ide är en rosträdgård med pergolagångar fyllda av klätterrosor och klematis och rosrabatter med samplantering av vackra perenner. Kronan på verket ett lusthus eller ett viktorianskt växthus fyllt till bredden med pelargoner! Håller tummarna hårt hårt hårt!

Anonym sa...

Medelhavsinspirerad trädgård med nordiska inslag. Oliv, fikon och citron varvat med silverpäron, alunrot och havtorn.
Mikael

Jessica sa...

Jag skulle vilja göra en djungelträdgård, ha träd och buskar som i en riktigt djungel och sitta på någon fin plats i djungelträdgården och kika på alla djur som skulle trivas där :)

Med vänlig hälsning Jessica