onsdag 28 januari 2009

Färg i det grå

Lite foto med färg så här i det grå, grå, grå vädret...


...båtar som väntar på sommaren, djupdykning i en tulpan och så ett par foto från trädgården. Korallkornellen lyser rött i rabatten och i en korg står skimmia och en citroncypress (tror jag den hette) som drar åt det limegröna - jättefin. Den ska planteras i en rabatt så småningom och få evigt liv. Ja, om inte evigt så förhoppningsvis längre än om den stannat i krukan :-)

Måste utropa ett stort JIPPIE!!!!

På fredag börjar de sända en engelsk trädgårdsserie på TV2, "Engelska trädgårdar". Precis vad jag gått och längtat efter :-))

6 kommentarer:

Merja sa...

Ska också bänka mig på fredagkväll;))
Har en cypress på trappen som ska planteras ut i trädgården.
Så fina tavlor du gjort med servetterna. Har du lust att berätta mer om det...

Pixi sa...

vad vackra bilder du tagit!! =)

Monica sa...

Vad mycket vackra bilder du bjuder på. Cypressen blir nog glad att få en plats i trädgården :) Jag gillar oxå trädgårdsprogram på TV men maken har annan smak och tyvärr håller han mest i fjärrkontrollen, då jag inte tuttar så mycket på TV....
Tjingeling
Monica

Länninge Trädgård sa...

Tack för titten, du har tagit många vackra bilder.Bilderna på stenar tyckte jag var mycket vackra. Ja, på fredag sitter jag bänkad framför tv förväntansfull.Jag lägger till dig i min blioo om det är ok.
Varma Hälsningar
Helen

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Hejsan och tack för titten på alla dina fina foton! Visst är det härligt att våren är nära nu!
Ha en härlig fredag,
Lydai

Med fingrarna i (j)orden sa...

Hej! Hittade till dig för första gången. Härligt med färger i grådiset. Och dina pioner gillar jag förstås. Alltid en favorit.
Eva