tisdag 17 februari 2009

Blandad kompott

Vet egentligen inte vad jag ska hitta på till inlägget idag men jag börjar med en bild på filten jag fick av gubben min på Alla Hjärtans Dag. Jättefin, varm, mjuk och go :-))







Mina tre sticklingar är nu planterade och står och väntar på solen i ett söderfönster. Det ska bli spännande att se hur de artar sig! Hur ofta ska man ge dem näring kan tro? Det får jag nog ta reda på så att de får de bästa förutsättningarna.









Vi tar ett par bilder från en promenad vid havet också. Längs stigen fanns en liten "minivåtmark" eller vad jag ska kalla det. Inte anlagd utan naturens egen. Där fanns massor av blad som måste vara någonslags vattenlilja/iris eller dylikt. En ny promenad är redan inbokad på samma ställe för det måste se helt underbart ut när de blommar! Men, frågan är ju när de blommar?? Så det får nog bli flera promenader där så jag inte missar dem.



I nästa inlägg blir det nog lite bilder från Irland. Tittade i ett fotoalbum för några dagar sedan och tänkte att foton på rhododendron kunde ju passa här. Det fanns fantastiska rhododendron där! Hade dock inte digitalkamera när jag var där för många år sedan, så jag ska ta och skanna in några foton. Det är i varje fall planen...

2 kommentarer:

Annika Christensen sa...

Tack för kommentar. Du vet ju var du kan köpa ved hi hi-...
Finfin filt en skulle jag behöva ser jätte varm och go ut.
Ser frametmot att se bilder från Irland.
Ha det gott
Annika

lottens vita och gröna sa...

hallå vad kul att du länkar min sida, jag gör det samma!

filten var ju sååå mysig! vad duktig du är på att fota!

varmkram lotten